A_BIO_AGRO_950

Regionalne smakołyki w agroturystyce

5 stycznia 2016
Zapraszamy do udziału w warsztatach kulinarnych pn."Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce" Sekretariat Regionalny KSOW województwa podlaskiego wspólnie z Podlaską Regionalną Organizacją Turystyczną z myślą o właścicielach kwater agroturystycznych organizują bezpłatne warsztaty kulinarne pn. „Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce”. Celem warsztatów jest zwiększenie roli produktów lokalnych w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Terminy oraz miejsca warsztatów: 1. 19 listopada 2013 r. – Bojarski Gościniec, Narewka, ul. Ogrodowa 28 2. 20 listopada 2013 r. – Stanica Kresowa, Poczopek 9 3. 21 listopada 2013 r. – Zajazd Herbu Wielbut, Konarzyce, ul. Łomżyńska 161

POWIĄZANE

Według ekspertów, w nowym sezonie produkcja olejów roślinnych w Turcji spadnie d...

Copa-Cogeca ogłasza zwycięzców 6. Europejskiej Nagrody za Innowacje Spółdzielcze...

Czy wiesz, że istotą bezstresowego i owocnego sezonu żniw może być planowanie za...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę