biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Regionalne smakołyki w agroturystyce

5 stycznia 2016
Zapraszamy do udziału w warsztatach kulinarnych pn."Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce" Sekretariat Regionalny KSOW województwa podlaskiego wspólnie z Podlaską Regionalną Organizacją Turystyczną z myślą o właścicielach kwater agroturystycznych organizują bezpłatne warsztaty kulinarne pn. „Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce”. Celem warsztatów jest zwiększenie roli produktów lokalnych w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Terminy oraz miejsca warsztatów: 1. 19 listopada 2013 r. – Bojarski Gościniec, Narewka, ul. Ogrodowa 28 2. 20 listopada 2013 r. – Stanica Kresowa, Poczopek 9 3. 21 listopada 2013 r. – Zajazd Herbu Wielbut, Konarzyce, ul. Łomżyńska 161

POWIĄZANE

Eksport produktów mleczarskich do Kuwejtu – wymagania sanitarne dla USA i Polski...

W Europie wzrosty, w Polsce – rekordowy spadek cen energii o ponad 13 EUR/MWh, c...

Choć rząd zgodnie z zapowiedziami realizuje szeroko zakrojone zmiany deregulacyj...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę