CTR_2024
TSW_XV_2025

Perły regionalnych smaków w Poznaniu

5 stycznia 2016
W niedzielę 28 września  2014 roku podczas targów SMAKI REGIONÓW w Poznaniu poznamy laureatów XIV edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów’’.
Najlepsze tradycyjne, regionalne i lokalne produkty oraz dania otrzymają statuetkę „Perła 2O14”. Zostaną również wręczone „Klucze do Polskiej Spiżarni” – prestiżowa nagroda dla osób, organizacji, instytucji zasłużonych w promocji produktów tradycyjnych.

Organizatorem centralnym Konkursu, odbywającego się pod Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałków Województw, jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.
Wszyscy , którzy  odwiedzą Międzynarodowe Targi Poznańskie w czasie targów „Smaki Regionów” będą mogli   posmakować tego, co w polskim dziedzictwie kulinarnym jest najlepsze – produktów posiadających znaki unijne, znak „Jakość Tradycja” oraz nagrodę „Perły” z poprzednich edycji konkursu.




POWIĄZANE

Po debacie z Ursulą von der Leyen na temat jej nowego zespołu i programu, posłow...

Jak podaje АПК-Информ, Ukraiński koncern drobiowy MHP rozbudowuje system kontrol...

Grupa Wielton koncentruje się na zagwarantowaniu odpowiedniego obłożenia produkc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę