biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Perły regionalnych smaków w Poznaniu

5 stycznia 2016
W niedzielę 28 września  2014 roku podczas targów SMAKI REGIONÓW w Poznaniu poznamy laureatów XIV edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów’’.
Najlepsze tradycyjne, regionalne i lokalne produkty oraz dania otrzymają statuetkę „Perła 2O14”. Zostaną również wręczone „Klucze do Polskiej Spiżarni” – prestiżowa nagroda dla osób, organizacji, instytucji zasłużonych w promocji produktów tradycyjnych.

Organizatorem centralnym Konkursu, odbywającego się pod Patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Marszałków Województw, jest Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego.
Wszyscy , którzy  odwiedzą Międzynarodowe Targi Poznańskie w czasie targów „Smaki Regionów” będą mogli   posmakować tego, co w polskim dziedzictwie kulinarnym jest najlepsze – produktów posiadających znaki unijne, znak „Jakość Tradycja” oraz nagrodę „Perły” z poprzednich edycji konkursu.




POWIĄZANE

Eksport produktów mleczarskich do Kuwejtu – wymagania sanitarne dla USA i Polski...

W Europie wzrosty, w Polsce – rekordowy spadek cen energii o ponad 13 EUR/MWh, c...

Choć rząd zgodnie z zapowiedziami realizuje szeroko zakrojone zmiany deregulacyj...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę