A_BIO_AGRO_950

Oferta kulinarna - atrakcja i korzyść czy utrapienie gospodarstwa agroturystycznego

5 stycznia 2016
Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „TŁOK” w dniach 6-7 grudnia 2012 w restauracji „Ostromecka” organizuje  warsztaty kulinarne z seminarium „Oferta kulinarna - atrakcja i korzyść czy utrapienie gospodarstwa agroturystycznego”.
Zaproszenie organizatorzy  kierują  do osób z regionu kujawsko-pomorskiego prowadzących gospodarstwa agroturystyczne, które chcą wprowadzić bądź wzbogacić ofertę kulinarną w swym gospodarstwie.



POWIĄZANE

Według ekspertów, w nowym sezonie produkcja olejów roślinnych w Turcji spadnie d...

Copa-Cogeca ogłasza zwycięzców 6. Europejskiej Nagrody za Innowacje Spółdzielcze...

Czy wiesz, że istotą bezstresowego i owocnego sezonu żniw może być planowanie za...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę