A_BIO_AGRO_950

O opasach w Szepietowie i Olsztynie

12 listopada 2014
Aktualnej sytuacji na rynku wołowiny będą poświęcone spotkania organizowane z rolnikami z 13 listopada w Olsztynie (Centrum Wdrażania i Promocji Innowacji w Olsztynie)  i 14 listopada w Szepietowie ( Podlaski Ośrodek Doradztwa Rolniczego przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego i firmę Agro Provimi.
Program spotkań
Aktualna sytuacja na rynku wołowiny kulinarnej w Polsce – Bogumił Stec Wiceprezes Zarządu PZHiPBM, Jacek Pisula Wiceprezes PZPBM (Olsztyn).
Bydło rasy Limousine w Bieganowie – Zygmunt Jodko Prezes Zarządu Agro Provimi.
Zdrowie  i profilaktyka zdrowotna w chowie bydła mięsnego i praktyczne uwagi  dotyczące prowadzenia stada– Krzysztof Cieślak lekarz weterynarii , Eugeniusz Weryszko – zootechnik.
Oferta sprzedaży bydła.
Produkty banku PEKAO S.A – dotyczące kredytowania  zakupu bydła.
System QMP , czyli jak produkować wołowinę wysokiej jakości i zwiększać swoje zyski  – Jacek Pisula Wiceprezes PZPBM (Olsztyn), Piotr Michalski.
Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce, zgodnie ze strategią „od widelca  do zagrody” – Piotr Michalski.
Bukaciarnia.pl, portal dla producentów i hodowców żywca wołowego – Monika Przeworska.

 

POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę