Spółdzielnia Mleczarska MLEKPOL, z myślą o smakoszach serów, przygotowała trzy nowe smaki serków topionych: WŁOSKI, MEKSYKAŃSKI i NORWESKI. Nowe produkty wzbogaciły portfolio serów topionych producenta. Teraz, dzięki nowym serkom topionym SM MLEKPOL, konsumenci mogą wybrać się w niezwykłą podróż
Specjalnie dla miłośników słonecznej Italii przygotowana została kompozycja serka topionego o intensywnie pomidorowym smaku z domieszką aromatycznych ziół włoskich.
Osobom lubiącym intensywne doznania smakowe latynoamerykańskiej kuchni polecamy serek o pikantno-paprykowej nucie. Kompozycja przypraw – różne rodzaje pieprzu, czosnek i cebula nadają serkowi wyrazisty smak.
Kolejną propozycją serka topionego jest serek NORWESKI o wyrafinowanej nucie wędzonego łososia kojarzącej się z kuchnią norweską.