Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Notowania - Elizówka

23 lipca 2007

POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę

Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 20.07.2007


Lp.

Produkt

Jm

Cena min.

Cena max.

średnia cena

średnia cena z poprzed-niego notowania 17.07

Różnica

warzywa

1

bakłażan

kg

3

4

3,5

4

-0,5

2

brokuł

szt.

1,4

2

1,7

1,5

0,2

3

burak czerwony młody

kg

0,5

0,8

0,65

0,7

-0,05

4

cebula czerwona młoda

kg

2,6

3,5

3,05

3,05

0

5

cebula młoda

kg

1,2

1,6

1,4

1,4

0

6

cebula młoda cukrowa

kg

1,2

1,6

1,4

1,4

0

7

cukinia

kg

0,8

1,4

1,1

1

0,1

8

czosnek

kg

9

9

9

9

0

9

czosnek młody

szt.

0,5

0,7

0,6

0,65

-0,05

10

fasola szparagowa zielona

kg

2

2,5

2,25

2,7

-0,45

11

fasola szparagowa żółta

kg

2

3

2,5

2,75

-0,25

12

kalafior

szt.

2

2

2

2

0

13

kapusta biała młoda

szt.

2

2,5

2,25

2,35

-0,1

14

kapusta czerwona

szt.

2

2,3

2,15



15

kapusta kiszona młoda

kg

1,7

2

1,85

1,9

-0,05

16

kapusta pekińska młoda

kg

1

1,4

1,2

1,3

-0,1

17

koper

pęczek

0,7

1

0,85

0,85

0

18

kukurydza

szt.

1

1,5

1,25

1,25

0

19

marchew młoda

kg

1

1

1

1,1

-0,1

20

natka z pietruszki

pęczek

0,5

0,8

0,65

0,6

0,05

21

ogórek gruntowy

kg

0,5

0,8

0,65

1

-0,35

22

ogórek krótki kraj.

kg

0,8

1,2

1

1

0

23

ogórek małosolny

kg

3

3,66

3,33

3,5

-0,17

24

papryka biała kraj.

kg

4

6

5

3,7

1,3

25

papryka czerwona

kg

5,4

6

5,7

7

-1,3

26

papryka zielona kraj.

kg

3

3

3

2,95

0,05

27

papryka żółta

kg

6

6

6

6,3

-0,3

28

pietruszka

kg

3,6

4

3,8

3,7

0,1

29

pietruszka młoda

pęczek

1,2

1,2

1,2

1,1

0,1

30

pomidor kraj.

kg

3

3,33

3,17

3,17

0

31

por

szt.

1

1

1

1,1

-0,1

32

rzodkiewka

pęczek

0,6

1,2

0,9

1,1

-0,2

33

sałata

szt.

1,25

1,3

1,28

1,25

0,03

34

sałata lodowa

szt.

1,5

2

1,75

2,17

-0,42

35

seler

kg

3,6

4

3,8

3,8

0

36

seler młody

szt.

1

1,2

1,1

1,15

-0,05

37

szczypior

szt.

1

1

1

0,65

0,35

38

włoszczyzna młoda

pęczek

1,4

1,5

1,45

1,45

0

39

ziemniak młody kraj.

kg

0,4

0,6

0,5

0,45

0,05

grzyby

1

pieczarka

kg

4,5

5,5

5

5,5

-0,5

owoce

1

ananas

szt.

3,5

4

3,75

3,75

0

2

arbuz

kg

1

1,3

1,15

1,15

0

3

banany

kg

3,05

3,33

3,19

3,11

0,08

4

borówka amerykańska

0.25 kg

4

4

4

4,75

-0,75

5

brzoskwinie imp.

kg

3

4

3,5

3,85

-0,35

6

brzoskwinie kraj.

kg

3

4,5

3,75

4

-0,25

7

cytryny

kg

2,8

3,33

3,07

2,98

0,09

8

grapefruity

kg

4

5

4,5

4,5

0

9

gruszki

kg

3,8

5,16

4,48

4,2

0,28

10

jabłka imp.

szt.

1

1,2

1,1

1,05

0,05

11

jabłka imp.

kg

3

3

3

4

-1

12

jabłka młode Genewa

kg

2,33

2,33

2,33

2,67

-0,34

13

jabłka Papierówka

kg

2,33

2,33

2,33



14

kiwi

kg

4,5

6

5,25

4,35

0,9

15

śliwka Książe Walii

kg

3

3,5

3,25



16

śliwka Santa Rosa

kg

3

3

3



17

śliwki Cacańska Rana

kg

5,5

5,5

5,5

5,5

0

18

maliny

500 g

5

5

5

3,25

1,75

19

mandarynki

kg

4

5,5

4,75

4,75

0

20

nektarynki

kg

3,5

4

3,75

4

-0,25

21

orzechy laskowe

kg

7

8

7,5

7,5

0

22

orzechy włoskie

kg

3

3

3

3

0

23

pomarańcze

kg

4

5

4,5

4,5

0

24

porzeczki czerwone

0,5 kg

2

2,4

2,2

2

0,2

25

wiśnie

kg

3,33

3,33

3,33

2,92

0,41

26

winogrona białe

kg

5

6,5

5,75

6,35

-0,6

27

winogrona ciemne

kg

6

7,15

6,58

8,33

-1,75

art. spożywcze

1

baleron Sopel

kg

11,98

14,7

13,34

13,34

0

2

chleb regionalny

0,5 kg

1,35

1,35

1,35

1,35

0

3

cukier

kg

2,55

2,86

2,71

2,71

0

4

dorsz (filet mrożony)

kg

10,5

10,5

10,5

10,5

0

5

fasola Jaś duży

kg

7

8

7,5

7,2

0,3

6

fasola Jaś karłowy

kg

4

4

4

4

0

7

groch łupany

kg

1,4

1,4

1,4

1,4

0

8

jaja

szt.

0,24

0,35

0,3

0,3

0

9

kiełbasa Toruńska

kg

8,24

10,5

9,37

9,37

0

10

kiełbasa zwyczajna

kg

4,6

7,95

6,28

6,28

0

11

kurczak

kg

5,66

6,11

5,89

6,48

-0,59

12

mak

kg

7

8

7,5

8

-0,5

13

polędwica sopocka

kg

14,2

17,8

16

16

0

14

schab z kością

kg

11,65

12,09

11,87

11,87

0

15

twaróg tłusty

kg

8,4

8,77

8,59

8,59