Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Notowania - Elizówka

18 lipca 2007

Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 17.07.2007


Lp.

Produkt

Jm

Cena min.

Cena max.

średnia cena

średnia cena z poprzed-niego notowania 13.07

Różnica

warzywa

1

bakłażan

kg

4

4

4

5

-1

2

bób

kg

5

6

5,5

5,5

0

3

brokuł

szt.

1

2

1,5

1,75

-0,25

4

burak czerwony młody

kg

0,6

0,8

0,7

0,75

-0,05

5

cebula czerwona młoda

kg

2,6

3,5

3,05

3,25

-0,2

6

cebula młoda

kg

1,2

1,6

1,4

1,65

-0,25

7

cebula młoda cukrowa

kg

1,2

1,6

1,4

1,6

-0,2

8

cukinia

kg

0,8

1,2

1

1,1

-0,1

9

czosnek

kg

9

9

9

9

0

10

czosnek młody

szt.

0,5

0,8

0,65

0,6

0,05

11

fasola szparagowa zielona

kg

2,4

3

2,7

2,75

-0,05

12

fasola szparagowa żółta

kg

2

3,5

2,75

2,35

0,4

13

kalafior

szt.

1,5

2,5

2

2,75

-0,75

14

kalarepa

szt.

0,8

0,8

0,8

0,9

-0,1

15

kapusta biała młoda

szt.

2,2

2,5

2,35

2,25

0,1

16

kapusta czerwona młoda

szt.

2

2,3

2,15

2,25

-0,1

17

kapusta kiszona młoda

kg

1,8

2

1,9

1,9

0

18

kapusta pekińska młoda

kg

1,2

1,4

1,3

1,5

-0,2

19

koper

pęczek

0,7

1

0,85

0,85

0

20

kukurydza

szt.

1

1,5

1,25



21

marchew młoda

kg

1

1,2

1,1

1,2

-0,1

22

natka z pietruszki

pęczek

0,5

0,7

0,6

0,55

0,05

23

ogórek gruntowy

kg

0,8

1,2

1

0,8

0,2

24

ogórek krótki kraj.

kg

0,8

1,2

1

0,9

0,1

25

ogórek małosolny

kg

3

4

3,5

3,67

-0,17

26

papryka biała kraj.

kg

2,4

5

3,7

5

-1,3

27

papryka czerwona

kg

7

7

7

8,2

-1,2

28

papryka zielona kraj.

kg

2,4

3,5

2,95

3

-0,05

29

papryka żółta

kg

5

7,6

6,3

6,5

-0,2

30

pietruszka

kg

3,4

4

3,7

3,7

0

31

pietruszka młoda

kg

4,5

5,4

4,95



32

pietruszka młoda

pęczek

1

1,2

1,1

1,35

-0,25

33

pomidor kraj.

kg

3

3,33

3,17

3,25

-0,08

34

por

szt.

1

1,2

1,1

1,15

-0,05

35

rzodkiewka

pęczek

1

1,2

1,1

0,9

0,2

36

sałata

szt.

1,13

1,37

1,25

1,28

-0,03

37

sałata lodowa

szt.

1,34

3

2,17

2,75

-0,58

38

seler

kg

3,6

4

3,8

3,5

0,3

39

seler młody

szt.

1

1,3

1,15

1,2

-0,05

40

seler młody

kg

3

4

3,5



41

szczypior

szt.

0,5

0,8

0,65

0,55

0,1

42

włoszczyzna młoda

pęczek

1,4

1,5

1,45

1,45

0

43

ziemniak młody kraj.

kg

0,4

0,5

0,45

0,5

-0,05

grzyby

1

pieczarka

kg

5,5

5,5

5,5

5,75

-0,25

owoce

1

agrest

kg

6

6

6

4

2

2

ananas

szt.

3,5

4

3,75

3,5

0,25

3

arbuz

kg

1

1,3

1,15

1,2

-0,05

4

banany

kg

2,89

3,33

3,11

2,89

0,22

5

borówka amerykańska

0.25 kg

4,5

5

4,75

5

-0,25

6

brzoskwinia

kg

3,5

4,2

3,85

3,75

0,1

7

brzoskwinia kraj.

kg

4

4

4



8

cytryna

kg

2,56

3,4

2,98

2,89

0,09

9

grapefruity

kg

4

5

4,5

4,5

0

10

gruszki

kg

3

5,4

4,2

4,55

-0,35

11

jabłka imp.

szt.

0,9

1,2

1,05

1,05

0

12

jabłka imp.

kg

4

4

4

4,15

-0,15

13

jabłka Ligol

kg

3

3

3

3,06

-0,06

14

jabłka młode Genewa

kg

2,33

3

2,67



15

jagody czarne

kg

14,8

14,8

14,8

14

0,8

16

kiwi

kg

3,5

5,2

4,35

5,25

-0,9

17

śliwka cacańska rana

kg

5

6

5,5



18

śliwka Herman

kg

3

3

3

3,75

-0,75

19

śliwka Opal

kg

3

3

3



20

maliny

500 g

3

3,5

3,25

4,5

-1,25

21

mandarynki

kg

4

5,5

4,75

4,75

0

22

morele

kg

3

6

4,5



23

nektarynki

kg

3,5

4,5

4

4

0

24

orzechy laskowe

kg

7

8

7,5

7,5

0

25

orzechy włoskie

kg

3

3

3

3

0

26

pomarańcze

kg

4

5

4,5

4,4

0,1

27

porzeczka czerwona

0,5 kg

2

2

2

2

0

28

wiśnie

kg

2,5

3,33

2,92

3,5

-0,58

29

winogrona białe

kg

5,7

7

6,35

7,72

-1,37

30

winogrona ciemne

kg

7,15

9,5

8,33

9,65

-1,32

art. spożywcze

1

baleron sopel

kg

11,98

14,7

13,34

13,34

0

2

chleb regionalny

0,5 kg

1,35

1,35

1,35

1,35

0

3

cukier

kg

2,55

2,86

2,71

2,71

0

4

dorsz (filet mrożony)

kg

10,5

10,5

10,5

10,5

0

5

fasola Jaś duży

kg

6

8,4

7,2

7,7

-0,5

6

fasola Jaś karłowy

kg

4

4

4

4

0

7

groch łupany

kg

1,4

1,4

1,4

1,4

0

8

jaja

szt.

0,24

0,35

0,3

0,3

0