A_BIO_AGRO_950

Kryzysowe menu

31 października 2008
Kryzysowe menu - już dostępne w hiszpańskich barach. Lokale gastronomiczne wychodzą naprzeciw wymogom ryku i oferują tanie posiłki dla tych, którzy już postanowili zaciskać pasa.

W barze, który oferuje domowe jedzenie, obiad można zjeść już za 6 euro. Zainteresowanie jest tak duże, że klienci rezerwują stoliki z wyprzedzeniem.

Dla wielu to sposób na oszczędzanie, dla właścicieli pomysł na rozkręcenie małego biznesu.


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę