Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Kraków: Afrykańskie pierogi podbiły podniebienia smakoszy

16 sierpnia 2005

Pierogi z mięsem, grzybami czy borówkami - wszystkie stanęły do walki o miano najsmaczniejszych. W Krakowie na Małym Rynku trwa III edycja Festiwalu Pierogów.

Nie polskie a afrykańskie pierogi sataya wygrały w konkursie publiczności podczas trzeciej edycji Festiwalu Pierogów w Krakowie. Kucharze do ciasta dodali mięso z ostrymi przyprawami i to podbiło podniebienia smakoszy.

Festiwal mącznego przysmaku przyciągnął na Mały Rynek w Krakowie tysiące krakowian i turystów.


POWIĄZANE

Krajowa Grupa Spożywcza S.A. inwestuje w nowoczesne technologie i proekologiczne...

Unia Europejska stoi w obliczu strukturalnego kryzysu zadłużenia. Prawie połowa ...

Zmniejszenie funduszy na rolnictwo, ograniczenie suwerenności poszczególnych kra...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę