Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Kiermasz Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych we Wrocławiu

3 grudnia 2015
W dniach 18 – 19 maja 2013 r. na Placu pod Iglicą przy wrocławskiej Hali Stulecia odbędzie się kolejna edycja Kiermaszu Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych.
 Ideą Kiermaszu Żywności Ekologicznej i Produktów Regionalnych jest prezentacja i promocja unikalnych produktów regionalnych, stanowiących jeden z najistotniejszych elementów dziedzictwa i tożsamości kulturowej, pozwalający na rozwój i przynoszący dochody społecznościom lokalnym.
Do ekspozycji swoich produktów i usług organizatorzy zapraszają producentów, sprzedawców a także dystrybutorów oferujących ekologiczną i tradycyjną żywność, rękodzieło oraz wszelkie produkty regionalne.
 Uczestnictwo w Kiermaszu stanowi szansę na promocję lokalnych inicjatyw przed tysiącami odwiedzających, stwarzając możliwość kontaktu z bezpośrednimi odbiorcami produktów na Dolnym Śląsku, sprzedaży produktów regionalnych i wytworzonych metodami tradycyjnymi oraz zaprezentowania usług i promocji gospodarstw agroturystycznych.

:
 




POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę