Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Informacja Głównego Lekarza Weterynarii w sprawie eksportu produktów mięsnych na rynek Hongkongu

19 listopada 2007
9 listopada br. Departament Higieny Żywności i Środowiska w Hongkongu poinformował, że służby weterynaryjne Hongkongu podjęły decyzję o zezwoleniu na eksport na tamtejszy rynek produktów z mięsa wołowego, wieprzowego, baraniego i koziego.

Od dnia 23 listopada 2007 r., przy wysyłce produktów mięsnych poddanych obróbce termicznej lub zabiegom konserwującym, będzie obowiązywało świadectwo zdrowia zamieszczone na stronie Głównego Inspektoratu Weterynarii


POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę