biogaz_09_2025

Gęsina - jesienny rarytas na biesiadnym stole

24 października 2012
,,Gęsina – jesienny rarytas na biesiadnym stole” to tytuł warsztatów kulinarnych  organizowanych w dniach 25-26 października 2012 r.  w Sypniewie w województwie kujawsko – pomorskim przez Krajową  Sieć Obszarów Wiejskich przy współpracy z LGD – Stowarzyszeniem Nasza Krajna .
Warsztaty skierowane są przede wszystkim do właścicieli gospodarstw agroturystycznych, którzy chcieliby poszerzyć swoją ofertę o tradycyjne potrawy z gęsiny, będące specjalnością nie tylko regionu Krajny, ale i całego regionu Kujaw i Pomorza, osób prowadzących ośrodki wczasowe, zajmujących się drobną wytwórczością oraz planujących otworzyć działalność gospodarczą, związaną z powyższymi branżami.
Nabór uczestników  warsztatów prowadzony jest przez LGD - Stowarzyszenie Nasza Krajna, będące organizatorem projektu.


POWIĄZANE

Prawie 1,6 mld euro – tyle mają wynieść roczne oszczędności dla rolników po upro...

Podczas Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Członków została wybrana nowa Rada Nadz...

Coraz większą popularność zyskują nowoczesne produkty na bazie naturalnych skład...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę