Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Gęsina - jesienny rarytas na biesiadnym stole

24 października 2012
,,Gęsina – jesienny rarytas na biesiadnym stole” to tytuł warsztatów kulinarnych  organizowanych w dniach 25-26 października 2012 r.  w Sypniewie w województwie kujawsko – pomorskim przez Krajową  Sieć Obszarów Wiejskich przy współpracy z LGD – Stowarzyszeniem Nasza Krajna .
Warsztaty skierowane są przede wszystkim do właścicieli gospodarstw agroturystycznych, którzy chcieliby poszerzyć swoją ofertę o tradycyjne potrawy z gęsiny, będące specjalnością nie tylko regionu Krajny, ale i całego regionu Kujaw i Pomorza, osób prowadzących ośrodki wczasowe, zajmujących się drobną wytwórczością oraz planujących otworzyć działalność gospodarczą, związaną z powyższymi branżami.
Nabór uczestników  warsztatów prowadzony jest przez LGD - Stowarzyszenie Nasza Krajna, będące organizatorem projektu.


POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę