A_BIO_AGRO_950

Certyfikat QAFP dla ZM Stokłosy

5 stycznia 2016
Nowym uczestnikiem Systemu QAFP został Zakład Mięsny Henryka Stokłosy w Śmiłowie, który uzyskał certyfikat w zakresie zeszytu branżowego „Wędliny”.
Zakłady Mięsne w Śmiłowie produkują wyroby najwyższej jakości, uwzględniając upodobania i preferencje konsumentów. Siła tych wyrobów tkwi w najwyższej jakości surowca, doskonałych przepisach i naturalnych przyprawach, co odzwierciedla hasło firmy „Wybierz to, co najlepsze” oraz przyznane nagrody m.in.: Dobre bo Polskie, tytuł EU Standard 2008 potwierdzający najwyższą jakość produktów i usług oraz wiele nagród i wyróżnień regionalnych.
Do Systemu QAFP zostały obecnie wprowadzone 3 produkty: Kiełbasa myśliwska podsuszana, Kiełbasa krakowska podsuszana i Kiełbasa jałowcowa pikantna. Produkty QAFP będą dostępne we wszystkich sklepach firmowych na terenie całej Polski.




POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę