A_BIO_AGRO_950

Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego

5 stycznia 2016
W ramach projektu współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina  w dniach  27-28.06.2013 r. w Baranowie Sandomierskim organizuje szkolenie pn.: „Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego”.

Celem szkolenia jest przedstawienie wymogów dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa ryb i produktów przetworzonych z ryb wprowadzanych do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb osób planujących uruchomienie działalności przetwórczej.

Jak informują organizatorzy  program szkolenia obejmował będzie analizę czynników wpływających na jakość produkcji karpia żywego jak i wyrobów przetworzonych z ryb oraz omówienie wymagań dotyczących bezpieczeństwa i jakości produktów przy uruchamianiu działalności przetwórczej i wprowadzaniu gotowych wyrobów na rynek.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Organizatorzy zapewniają dojazd, noclegi i wyżywienie.





POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę