Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego

3 grudnia 2015
W ramach projektu współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej w dniu 27-28.06.2013 r. w Baranowie Sandomierskim Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina organizuje szkolenie pn.: „Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego”.

Jak informują organizatorzy celem szkolenia jest przedstawienie wymogów dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa ryb i produktów przetworzonych z ryb wprowadzanych do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb osób planujących uruchomienie działalności przetwórczej.
Program szkolenia obejmował będzie analizę czynników wpływających na jakość produkcji karpia żywego jak i wyrobów przetworzonych z ryb oraz omówienie wymagań dotyczących bezpieczeństwa i jakości produktów przy uruchamianiu działalności przetwórczej i wprowadzaniu gotowych wyrobów na rynek.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Organizatorzy zapewniają dojazd, noclegi i wyżywienie.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem LGR Bielska Kraina telefonicznie pod nr  tel. 33/810 57 .



POWIĄZANE

Sztuczna inteligencja agentyczna – zdolna do samodzielnego podejmowania decyzji ...

Od 2001 do 2019 roku w Polsce odnotowywano średnio 6 mld zł rocznie strat bezpoś...

w COREPER państwa członkowskie dyskutują i podejmowują decyzję w sprawie propozy...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę