A_BIO_AGRO_950

Akademia kucharza regionu

5 stycznia 2016
Kujawsko-Pomorska Organizacja Turystyczna realizuje projekt „Akademia kucharza regionu”., którego celem jest zwiększanie świadomości pracowników branży turystycznej i gastronomicznej na temat wartości produktów regionalnych. Jego efektem ma być częstsze uwzględnianie specyfiki kuchni regionalnej w ofercie firm sektora turystycznego. Do udziału w bezpłatnych szkoleniach, które odbędą się 4 i 16 lutego bieżącego roku zaprasza zaprasza pracowników branży gastronomicznej, turystycznej i rolników z terenu województwa kujawsko – pomorskiego .

Szkolenia odbywać się będą w modułach, w których uczestnicy zaznajomią się m.in. ze sposobami przygotowywania gęsi białej kołudzkiej, dziczyzny, ryb słodkowodnych, a także poznają specyfikę promowania kultury regionu kujawsko-pomorskiego i nowoczesnego marketingu jako wsparcia promocji i sprzedaży.

 Projekt "Akademia Kucharza Regionu" współfinansowany  jest przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałania 8.1.1 „Wspieranie rozwoju kwali?kacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw”.







POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę