A_BIO_AGRO_950

Zmniejszy się produkcja cukru

6 września 2005

W Hiszpanii zmniejszy się produkcja cukru- informują analitycy tego rynku. W obecnej kampanii, cukrowanie wytworzą blisko 6 i pół miliona ton towaru. To o niespełna 10% mniej, niż w latach ubiegłych.

Dzieje się tak głównie za sprawą zakładów na południu kraju, które stopniowo wygaszają produkcję.


POWIĄZANE

W 2024 r. w Polsce było niecałe 25 tys. ekologicznych producentów żywności, co o...

Ochrona ziemniaka od A do Z. Co proponuje plantatorom INNVIGO? Ze względu na war...

Zawartość boru w glebach jest bardzo niska. Ponad 80% powierzchni gruntów ornych...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę