Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Nowości w Zakładzie Mleczarskim "Ceko"

26 lutego 2004

Jak się dowiedzieliśmy, zaszły zmiany w "Ceko"  - Cieślak - Korach spółka jawna. W połowie lutego br. ruszyła  bowiem sprzedaż nowego produktu - serka DIPPELLO. Jest to serek do kanapek w pięciu smakach: naturalny, z cebulą, szczypiorkiem, z ziołami, czosnkiem, z pieprzem. Spółka została nagrodzona w lutym statuetką GAZELE BIZNESU 2003 i została umieszczona w rankingu najbardziej dynamicznych firm.

Do tej pory zakład nie produkował serów tego typu. Jak powiedział nam pan Remigiusz Aleksander, z działu handlowego : Do tej pory nasza produkcja ukierunkowana była na sery typu holendersko-szwajcarskiego i mozzarellę. Produkujemy jeszcze ser biały o nazwie wiedeński (typu włoska ricotta).

POWIĄZANE

Po wybuchu choroby niebieskiego języka w Europie w 2023 r., wirus choroby niebie...

21 października br. OSM Piątnica rozpoczyna kampanię promującą śmietanę 18%. W s...

Pracownicy z terenów objętych powodzią zaczynają masowo sięgać po zwolnienia lek...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę