aaa wielkanoc ppr
aa_wielkanoc

Nowości w Zakładzie Mleczarskim "Ceko"

26 lutego 2004

Jak się dowiedzieliśmy, zaszły zmiany w "Ceko"  - Cieślak - Korach spółka jawna. W połowie lutego br. ruszyła  bowiem sprzedaż nowego produktu - serka DIPPELLO. Jest to serek do kanapek w pięciu smakach: naturalny, z cebulą, szczypiorkiem, z ziołami, czosnkiem, z pieprzem. Spółka została nagrodzona w lutym statuetką GAZELE BIZNESU 2003 i została umieszczona w rankingu najbardziej dynamicznych firm.

Do tej pory zakład nie produkował serów tego typu. Jak powiedział nam pan Remigiusz Aleksander, z działu handlowego : Do tej pory nasza produkcja ukierunkowana była na sery typu holendersko-szwajcarskiego i mozzarellę. Produkujemy jeszcze ser biały o nazwie wiedeński (typu włoska ricotta).

POWIĄZANE

Spółdzielnia Mleczarska Ryki, jeden z wiodących producentów serów dojrzewających...

Przyspieszone tempo wdrażania regulacji CSRD (Corporate Sustainability Reporting...

Małgorzata Cebelińska, Wiceprezes Zarządu Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol, wzię...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę