MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Dostawca dla Przemysłu Mleczarskiego

14 lutego 2002

nr 1/2002

W numerze:

Słowo wstępne, Targi – zmierzch imprezy czy wachlarz budujących możliwości, Zwijacze węży dla przemysłu spożywczego, Targi MLEKO EXPO 2001, Rynek mleka i jego przetworów w Unii Europejskiej, Dlaczego BASTRA?, Aktualne ogólne wymagania sanitarno-higieniczne i techniczne dla zakładów, Pianowa technika mycia przy użyciu wytwornicy piany, Jak działa system kwot mlecznych?, Mleczne fakty, Aromaty – co nowego w Unii Europejskiej, Wiśnie z probówki, Korzyści i wyzwania polskiego sektora rolno-spożywczego, Znowelizowana Ustawa Weterynaryjna, Już można składać wnioski o dotacje w ramach Programu PHARE 2000, Dodatki prozdrowotne i ich przyszłość, Przyczyny wzrostu liczby komórek somatycznych w mleku, Spis treści, Indeks reklam i artykułów promocyjnych

nr 3/2001

W numerze:

Słowo wstępne, Ogólnopolski konkurs opakowań ''ZŁOTY KASZTAN'', POLAGRA FOOD 2001 z Taropakiem – kompendium spożywcze, Technologia membranowa, Lider w dziedzinie opakowania i przetwórstwa płynnej żywności, FODTARG 2001, Zaszczytne laury rzemieślnicze, Do sukcesu przez ekonomikę, Główne założenia ''Strategii rozwoju polskiego przemysłu mleczarskiego'', Europejska Karta dla Małych Przedsiębiorstw, Wspólnota organizacyjna rynku mleka i jego przetworów, Oznakowanie ekologiczne towarów, Rządowa strategia bezpieczeństwa żywności, Ocena najwyższej jakości, Warunki sanitarne w produkcji mleka i jego przetworów, Wyroby wyróżnione znakiem ''PDŻ'', Rozmaitości mleczarskie, Indeks reklam i artykułów promocyjnych.

nr 2/2001

W numerze:

Najnowsze osiągnięcia w technologii zamykania opakowań; Żywność zdrowa i smaczna – relacja z Targów Gdańskich; Kontrowersje wokół znaku; 12-ta Światowa Konferencja IAPRI '2001 na temat opakowań; Wielkopolskie Targi Rolnicze – Sielinko 2001; Barwniki do serów i masła; "SUPERMLEKO"; MARZYME – naturalny enzym koagulujący; Najnowsi laureaci promującego znaku; Nowoczesna technika i technologia POLSKIEGO TWAROGU; Zastosowanie soli emulgujących do produkcji serów topionych; Dlaczego kefir?; Dopuszczalne poziomy zawartości ołowiu, kadmu, rtęci i chromu w opakowaniach; Kalejdoskop mleczny.

 

Adres redakcji:
40-013 Katowice; ul. Staromiejska 21
tel./fax (032) 253 07 99
tel. (032) 781 84 12, 781 84 13
e-mail: nipress@nipress.com.pl


POWIĄZANE

Najnowsze opracowania ekonomistów z SGH pt. Koninktura w rolnictwie IV kwartał 2...

Po wybuchu choroby niebieskiego języka w Europie w 2023 r., wirus choroby niebie...

21 października br. OSM Piątnica rozpoczyna kampanię promującą śmietanę 18%. W s...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę