Ptak_Waw_CTR_2024

RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA

13 listopada 2003

„SYSTEM HACCP W HANDLU DETALICZNYM”

9 30 – 10 00
 -Rejestracja uczestników
10 00 – 12 00
 -Wprowadzenie
 -System HACCP – istota i cechy systemu
 -Geneza systemu HACCP
 -Podstawy prawne regulacji Systemu HACCP w Polsce i w Unii Europejskiej
12 00 – 12 15
 -przerwa
12 15 – 13 45
 -System HACCP a systemy zarządzania jakością
 -System HACCP w firmach handlowych cz. I
13 45 – 14 00
 - przerwa
14 00 – 16 00
 -System HACCP w firmach handlowych cz. II
 -Źródła finansowania wdrożeń sytemu HACCP ze środków publicznych
16 00 – 16 20
 -Pytania i odpowiedzi

POWIĄZANE

Od 10 lutego Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa będzie przyjmował...

Około 92,6 tys. ton żywności o wartości ponad 265 mln zł trafi w tym roku do org...

Sytuacja na unijnym rynku rolnym nadal jest krytyczna. Potrzeba środków łagodząc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę